Vrijwilligers gezocht

Wij kunnen dit weekend natuurlijk nooit organiseren zonder hulp van vele vrijwilligers. En echt, het is hartstikke leuk om te helpen. Meld je snel aan, er zit vast een geschikte klus voor je bij.

OP EN AFBOUW

Als opbouwmedewerker help je op de vrijdag het pupillenweekend op te bouwen.

Zo’n pupillenweekend is altijd waanzinnig leuk, maar voor de organisatie ook zeer vermoeiend. Hoe fijn is het dan dat er vrijwilligers zijn die helpen afbouwen en opruimen.

SPELBEGELEIDER

Je wordt ingedeeld bij één van de spelonderdelen. Uitleg over de spellen wordt van tevoren gegeven in de kantine door de organisatie. Bij elk spel staan 2 begeleiders.

BONDSCOACHES

Kinderen worden tijdens het pupillenweekend ingedeeld in landenteams. Elk landenteam heeft 2 bondscoaches. Jij levert als bondscoach een belangrijke bijdrage aan het weekend en zorgt er mede voor dat de kinderen een super gaaf weekend hebben! Jullie begeleiden de landenteams tijdens het spellencircuit op vrijdag en op zaterdag tijdens het voetbaltoernooi. De bondscoaches krijgen vanuit de organisatie €35,00 per landenteam om jezelf en je team zo leuk mogelijk aan te kleden. Hierover krijg je later meer informatie.

SLAAPOUDER

Als slaapouder ben je samen met een andere slaapouder verantwoordelijk voor de kinderen tijdens de nacht. Je gaat met het team mee met het nachtspel. Daarna gaan de kinderen richting hun tent en zorg je ervoor dat de kinderen in de tenten blijven en aan waar mogelijk nachtrust toe komen. Zaterdagochtend zorg je er samen met de kinderen voor dat de spullen worden ingepakt, in kleedkamers worden neergelegd en dat de tent schoon wordt achtergelaten voordat je naar het ontbijt kan. Samen ontbijt je met de kinderen.

EHBO

De EHBO ploeg bestaat altijd uit minimaal 2 personen per dagdeel.

Hiervoor kan je je alleen inschrijven indien je in het bezit bent van een geldige EHBO-certificaat of een diploma als verpleegkundige of arts. Een kopie hiervan ontvangen wij daarom ook graag. Wij zorgen er voor dat jij geïnformeerd bent over evt. medische informatie van onze deelnemers. Vanzelfsprekend ga jij integer met alle informatie om die jij deze dag hoort, ziet en leest.

FOTOGRAAF/VIDEO

Niets is leuker dan na een weekend vol sport en spel de foto’s en video’s te bekijken. Naast sfeerfoto’s, de mooiste uitdossingen en wedstrijdresultaten, hebben we ook een paar vaste foto momenten, zoals het maken van de team foto’s op vrijdagavond.

SCHEIDSRECHTER

Je fluit op zaterdag de wedstrijden tijdens het toernooi. We volgen hierbij de speciale pupillenweekend spelregels. Tussendoor geef je de uitslagen door aan het wedstrijdsecretariaat.

KEUKENHULP

Samen met het keukenteam zorg je er voor dat alle kinderen en vrijwilligers voldoende te eten en drinken krijgen. Het keukenteam staat onder leiding van Hiltje.